Költségek csökkentése optimalizálással

Pénz a kasszában marad

Költségfelderítés

Új szolgáltatásunk alapja,  aminek segítségével jelentős mértékben csökkenthetőek ügyfeleink  irodához köthető költségei, a versenyképességük érdekében.

Mit is jelent ez az optimalizálás pontosan?

Ez egy átvilágító elemzési folyamat, amelynek segítségével kimutatható a vállalkozások teljes egy lapra vetített nyomatköltsége, informatikai , papír és irodaszer kiadásai, valamint minden olyan költség ami az üzlet vagy iroda működtetésével összefügghet.

Ez a fajta szolgáltatás eredményesen alkalmazható multinacionális és kis- illetve középvállalkozások esetében is.

Mit kap  a Klasztertől  aki ezt igényli?

A jelenlegi  irodájához köthető kiadásokról készítünk egy felmérést amit elemzés után a megrendelő részére átadunk.

Ezzel a módszerrel  megrendelőink, a meglévő nyomataik mennyiségéhez igazítva beruházás nélkül lecserélhetik eddigi gazdaságtalan eszközeiket vagy a munkafolyamataik átszervezésével további megtakarítást is elérhetnek.

Ezeket az eredményeket elérhetjük a jelenlegi eszközpark konszolidációjával, valamint a technológiai változások által nyújtott előnyök ismertetésével és bevezetésével , valamint a munkafolyamatok racionalizálásával illetve a ki nem használt erőforrások ismertetésével.

Mitől lesz sikeres egy ilyen átvilágítás?

Maga az átvilágítás egy  többlépcsős folyamat,   ami az elemzés során változhat az újonnan felszínre került információk ismeretében, így további erőforrások felszabadíthatók. Ezáltal az előre meghatározott célok magasabb szintre emelését is lehetővé teszi.

Az átvilágítás utáni cselekvési terv a változtatásokra való javaslatokat és konkrét megoldásokat  tartalmazza , ezért a tulajdonosnak vagy vezetői testületnek elkötelezettnek kell lennie a célok megjelölésében , és az ehhez szükséges feltételek biztosításában , illetve  a projekt  támogatásában.

Aki megszokta, hogy karnyújtásnyira van egy személyi lézernyomtató az asztalán, az nem akar majd egyetlen lépést sem tenni egy esetlegesen összevont központi multifunkciós berendezés felé,  hogy elvegye a kinyomtatott dokumentumait.

A legtöbb esetben ilyen abszurd okok állnak  a sikeres költségcsökkentési változtatások útjába, amit kizárólag az eredeti célok mellett való egyértelmű  elkötelezettséggel lehet áthidalni.

Mivel biztosítja, segíti elő  az Optimalizált Iroda  Klaszter a költséghatékony működést ?

Elsősorban felkészült,  tapasztalt szakembereink segítségével, akik nem értékesítői szempontok alapján döntenek, hanem a felmérési folyamatba  belevonják a szervízszolgáltatásért felelős üzemeltetőket,  valamint javaslattal élnek az önök irodájában  egyedileg jelentős költséget kitevő termékek és szolgáltatások lehetséges optimalizálására .

Munkatársaink    sokféle szempont figyelembevételével teszik meg javaslatukat, így  megkönnyíti önnek az  optimális választást, pl: megbízhatósági szempontok alapján  a folyamatos munkavégzés biztosítása érdekében  tesznek  javaslatot.

Hogyan történik maga a megvalósítás?

A javaslatokról készült összegzések elfogadása után, a pontos tervezés és a szükséges lépések meghatározása következik. A megrendelő oldali projektfelelőssel való egyeztetés  kulcsa annak,  hogy sikeres és zökkenő mentes legyen az átállás, költségcsökkentés.

Hogyan tudhat meg többet  erről a szolgáltatásról?

Személyes konzultáció alkalmával, aminek keretében bővebb tájékoztatást adunk, miként lehet érdekes az optimalizálás az Ön cége  számára !

Category: 

Készítsen tökéleteset!

 

ECOTANK L7160

A4-es fényképek és dokumentumok

 • A4-es háromfunkciós készülék LCD kijelzővel
 • Nyomtasson dokumentumokat és fényképeket
 • Mobilnyomtatás

Üzleti nyomtató

 

WORKFORCE PRO WF-6590DWF SERIES

Ritka beavatkozást igénylő nyomtatás

 • Nyomtatás, szkennelés, faxolás és másolás
 • Alacsony energiafelhasználás
 • Takarékos

Ultranagy kapacitású MFP

 

 

ECOTANK L6190

Tintapatron nélküli nyomtatás

 • Akár 90%-kal alacsonyabb költség
 • Nyomtasson patronok nélkül
 • Négyfunkciós készülék

A3+ üzleti mf készülék

 

ECOTANK L1455

Nincs szükség többé tintapatronokra

 • Takarítsa meg a nyomtatási költségek akár 90%-át1
 • Nyomtatás, szkennelés, másolás, fax
 • Wi-Fi és Ethernet