SZÍNES NYOMTATÓK, GRAFIKAI NYOMTATÓK, MFP-k

 

SZÍNES MULTIFUNKCIÓS NYOMTATÓK

 

MC300 sorozat

MC300 sorozat

Kompakt, gyors, hatékony, multifunkciós képességekkel. Az MC300 sorozatú, nagy felbontású színes A4 nyomtatók kiváló papírkezelést és minőségi eredményeket biztosítanak.

 

 

 

 

 

MC500 sorozat

MC500 sorozat

A számos üzleti funkciót összefogó MC500 A4-es színes multifunkciós nyomtatók sorozata professzionális nyomatokat és kiemelkedően jó fenntartási költségeket biztosít.

 

 

 

MC700 sorozat

MC700 sorozat

A nagyobb munkaterheléshez is ideális megoldást jelentő MC700 sorozatú hálózati A4-es színes sokoldalú multifunkciós nyomtatók a kétoldalas nyomtatás, másolás, beolvasás, fax és kidolgozási funkciókat az OKI sXP (smart Extendable Platform) nyílt architektúrás platformjával ötvözik.

 

 

 

 

MC800 sorozat

 

MC800 sorozat

Az alacsony fenntartású költségeket biztosító, a felhasználó által cserélhető kellékanyagokat és digitális LED nyomtatási technológiát használó, rendkívül megbízható MC800 sorozatú A3-as intelligens multifunkciós nyomtatók a magasabb árfekvésű és összetettebb fénymásolók hatékonyságát nyújtják.

 

 

 

 

ES9000 MFP sorozat

ES9000 MFP sorozat

A négy-az-egyben, nyomtatás, másolás, beolvasás és fax funkciókat egyesítő ES9000 MFP sorozatú színes és fekete-fehér multifunkciós nyomtatók a sokoldalú papírkezelésnek és a nagy felbontású színes nyomtatásnak köszönhetően leegyszerűsítik a dokumentumok házon belüli nyomtatását.

 

 

 

 

 

 

 

SZÍNES NYOMTATÓK

GRAFIKAI NYOMTATÓK

 
Fehér festékes nyomtató sorozat

Fehér festékes nyomtató sorozat

Az iparágban egyedülálló OKI A4-es fehér festékkazettás sorozat segítségével élénk színekkel, köztük fehér színnel nyomtathat számos hordozótípusra, többek között színes papírra, átlátszó fóliára és transzfermédiára.

 
 
 
 
 
 
Neon festékes nyomtató sorozat

Neon festékes nyomtató sorozat

Az iparágban egyedülálló OKI A4-es neon festékkazettás sorozat segítségével élénk színekkel, köztük neonszínekkel nyomtathat számos hordozótípusra, többek között színes papírra, átlátszó fóliára és transzfermédiára.

 
 
 
Pro9000 sorozat

Pro9000 sorozat

A Pro9000 sorozatú A3-as, 4 vagy 5 toneres nyomtatók a CMYK színek mellett fehér vagy átlátszó fényes szín nagy felbontású, kiváló minőségű nyomtatását teszik lehetővé, és bámulatos papírkezelést és páratlan hordozókezelési rugalmasságot biztosítanak a kreatív, igény szerinti nyomtatáshoz.

 
 
 
Pro9000 sorozatú ENVELOPE PRINT SYSTEM

PRO9000 SOROZATÚ BORÍTÉKNYOMTATÓ RENDSZER

Következő generációs, kis példányszámú színes nyomtatás. A PRO9000 sorozatú borítéknyomtató rendszer ragyogó, minőségi eredményt biztosít a hordozók és anyagok széles körén, amely a színes hordozókra történő fehér nyomtatás esetére is érvényes.

 

Tags: 

Készítsen tökéleteset!

 

ECOTANK L7160

A4-es fényképek és dokumentumok

 • A4-es háromfunkciós készülék LCD kijelzővel
 • Nyomtasson dokumentumokat és fényképeket
 • Mobilnyomtatás

Üzleti nyomtató

 

WORKFORCE PRO WF-6590DWF SERIES

Ritka beavatkozást igénylő nyomtatás

 • Nyomtatás, szkennelés, faxolás és másolás
 • Alacsony energiafelhasználás
 • Takarékos

Ultranagy kapacitású MFP

 

 

ECOTANK L6190

Tintapatron nélküli nyomtatás

 • Akár 90%-kal alacsonyabb költség
 • Nyomtasson patronok nélkül
 • Négyfunkciós készülék

A3+ üzleti mf készülék

 

ECOTANK L1455

Nincs szükség többé tintapatronokra

 • Takarítsa meg a nyomtatási költségek akár 90%-át1
 • Nyomtatás, szkennelés, másolás, fax
 • Wi-Fi és Ethernet